Hållbarhet

Vi värnar om miljön och väljer våra produkter med omsorg.

Positiv inverkan

På Team Linda Falck eftersträvar vi att bidra till en positiv inverkan – både på vår planet och på människan. Vi satsar därför med hållbarhet i fokus på allax områden som vi har möjlighet att påverka.

Vi väljer medvetet leverantörer som själva jobbar aktivt med hållbarhet och miljöfrågor så som miljöanpassade produkter, veganska produkter, nedbrytbara produkter och närproducerat. Helt enkelt företag som väljer att försöka göra skillnad.

Team Linda Falck jobbar med produkter som är hälsosamma för både oss som arbetar här och självklart för våra kunder. Dessutom väljer vi företag som ligger i framkant i processen med att ta bort ämnen som är giftiga, men som EU ännu inte har förbjudit, från hårdvårdsprodukter.

Ytterligare en del av vårt miljöarbetet är medveten och noggrann källsortering.
När Team Linda Falck miljödiplomerade sig genomgick salongen också en omfattande revision för att möta de miljökrav som ställs. Diplomeringen innebär att hela processen på Team Linda Falck har gåtts igenom ur miljöperspektiv, från färgningsmedel till val av leverantörer.

Ekologisk shoppingpåse

Vi värnar om miljön och ger dig därför möjlighet att köpa Team Linda Falcks shoppingpåse. Den är både ekologisk, fair trade och har en hög kvalitet. Shoppingpåsen kommer att hålla år ut och år in.
När du handlar produkter hos oss får du dessutom 10% rabatt på vårt ordinarie produktsortiment*. Allt du behöver göra är att ta med shoppingpåsen vid varje besök på salongen så att vi kan lägga produkterna i den.