Våra frisörer

Våra fantastiska frisörer.

Teamet

130522klipplust_0150-2

Liza - Senior Top Stylist

Jag har ett starkt fokus på min utveckling som Senior top stylist. Under min tid vid Team Linda Falck har jag, utöver den utveckling som mitt arbete gett mig, även deltagit vid ett stort antal kurser och inspirationstillfällen, bland annat i Paris och London.

linda_env

Linda - Senior Top Stylist

Jag driver och äger salongerna, mitt fokus är välutbildade medarbetare och att alltid ligga i framkant. Hållbarhet och personlig utveckling ligger mig varmt om hjärtat.

johanna_env

Johanna - Top Stylist

Jag gick ur frisörskolan i juni 2015, gjorde sedan min trainee-utbildning på Team Linda Falck och tog min gesäll som frisör i september 2017. Älskar att utvecklas inom mitt yrke och går på kurser och utbildningar så ofta det går.

viktoria_env

Viktoria - Top Stylist

Jag är en tjej född år 1997. Uppvuxen i Lerum men bosatt i Göteborg sedan några år tillbaka. Som person är jag glad, ambitiös, omtänksam och lätt att vara med. På fritiden gillar jag att träna,umgås med familj och vänner.

agni_env

Agni - Top Stylist

Är uppvuxen i Mariestad och flyttade till Göteborg 2016 för att vidare utvecklas inom yrket och tog mästarbrevet 2018.

frida_env

Frida - Stylist

Jag gick hår- och makeup stylist på gymnasiet och tog studenten 2013. Efter det jobbade jag några år i kök men tog sedan tag i min dröm igen och tog min Gesäll hösten 2020.

sara_env

Sara - Stylist

Jag har ett stort driv inom frisöryrket och jag tog mitt gesällbrev 2019. Att forma och skapa är något som jag brinner för och älskar att göra.

stina_env

Stina - Stylist

Jag har alltid haft ett intresse för hår och i januari 2020 valde jag att följa min barndomsdröm om att bli frisör. Det känns fantastiskt att få jobba med ett intresse och det ska bli så kul att få utveckla som frisör på Team Linda Falck. Hoppas vi ses!

Boka din tid online eller via telefon.

Kontakta Team Linda Falck salongerna via telefon på 031 131260 eller boka din behandling direkt på önskad salong.