Våra bra frisörer

Linda Frisör och Director Top Stylist i Göteborg
Linda - Director Top Stylist

I två år gick jag som lärling på två olika salonger innan jag började på frisörskolan 1997. Jag tog examen år 2000 och gjorde gesällprovet 2001, där jag blev tilldelad ett stipendium för bra betyg.

Läs mer »
Ingela Frisör och Director Top Stylist i Göteborg
Ingela - Director Top Stylist

Jag gick tre år på frisörskolan i Göteborg och tog gesällen 1985. Därefter var jag anställd några år på en salong i Kungälv och har haft eget sedan jag var 22 år.


Läs mer »
Cicci Top Stylist och frisör i Göteborg
Cicci - Top Stylist

Jag jobbade på salong 1995-96 och började frisörutbildningen på Burgårdens gymnasium 1997, både dam och herr. Sedan hoppade jag direkt in i yrkeslivet efter studenten 2000 och i Juli 2005 började jag på Klipplust.


Läs mer »
Liza Frisör och Stylist i Göteborg
Liza - Top Stylist

Jag började mitt yrkesverksamma liv i pubvärlden; först två år på en pub i min födelsestad Gävle och sedan jag flyttade till Göteborg, på våren 2009, har jag arbetat på "The Temple Pub" på Linnegatan. Under tiden i Göteborg har jag utöver frisörutbildningen dessutom utbildat mig till Makeupartist vid Siljansbackens skola.


Läs mer »
Johanna Frisör och Stylist i Göteborg
Johanna - Stylist

Jag gick ur frisörskolan i juni 2015, gjorde sedan min trainee-utbildning på Klipplust och tog min gesäll som frisör i september 2017. Älskar att utvecklas inom mitt yrke och går på kurser och utbildningar så ofta det går.


Läs mer »
Martina Stylist och Frisör i Göteborg
Martina - Stylist

Studerade Bild och Formgivningsprogrammet på gymnasiet. Sedan flyttade jag till Karlstad för att studera Konst och Bildvetenskap. Och efter det flyttade jag till Trollhättan där jag gjorde min frisörutbildning på Svenska Frisörskolan.


Läs mer »
Sandra är Frisör och Stylist på frisörsalongen Klipplust i Göteborg
Sandra - Stylist

Ända sedan jag var 15 år fick jag mitt första jobb inom restaurangbranschen och därefter sommaren 2011 gick jag ut frisörskolan Frans Suell och Jörgen kocks gymnasium i Malmö.


Läs mer »
Frida är trainee och blivande Frisör på vår salong i Göteborg
Frida - Trainee

Jag gick hår- och makeup stylist på gymnasiet och tog studenten 2013. Efter det jobbade jag några år i kök men tog sedan tag i min dröm igen och börja svenska frisörskolan som jag tog examen från december 2018.


Läs mer »