Våra bra frisörer

Liza Director Top Stylist, Frisör och Stylist i Göteborg
Liza - Senior Top Stylist

Jag började mitt yrkesverksamma liv i pubvärlden; först två år på en pub i min födelsestad Gävle. Under tiden i Göteborg har jag utöver frisörutbildningen dessutom utbildat mig till Makeupartist vid Siljansbackens skola.


Läs mer »
Cicci Director Top Stylist och frisör i Göteborg
Cicci - Senior Top Stylist

Jag jobbade på salong 1995-96 och började frisörutbildningen på Burgårdens gymnasium 1997, både dam och herr. Sedan hoppade jag direkt in i yrkeslivet efter studenten 2000 och i Juli 2005 började jag på Klipplust.


Läs mer »
Linda Frisör och Director Top Stylist i Göteborg
Linda - Senior Top Stylist

I två år gick jag som lärling på två olika salonger innan jag började på frisörskolan 1997. Jag tog examen år 2000 och gjorde gesällprovet 2001, där jag blev tilldelad ett stipendium för bra betyg.


Läs mer »
Johanna Frisör och Stylist i Göteborg
Johanna - Top Stylist

Jag gick ur frisörskolan i juni 2015, gjorde sedan min trainee-utbildning på Klipplust och tog min gesäll som frisör i september 2017. Älskar att utvecklas inom mitt yrke och går på kurser och utbildningar så ofta det går.


Läs mer »
Nina vär årt senaste tillskott som Frisör och Stylist på frisörsalongerna här i Göteborg
Nina - Top Stylist

Har jobbat på flera välrenomerade salonger i Göteborg och även tidigare på Klipplust tillsammans med Linda.Läs mer »
Viktoria är Frisör och Stylist här på frisörsalongen i Göteborg
Viktoria - Stylist

Jag är en tjej född år 1997. Uppvuxen i Lerum men bosatt i Göteborg sedan några år tillbaka. Som person är jag glad, ambitiös,omtänksam och lätt att vara med. På fritiden gillar jag att träna,umgås med familj och vänner.


Läs mer »
Frida är stylist och Frisör på vår salong i Göteborg
Frida - Stylist

Jag gick hår- och makeup stylist på gymnasiet och tog studenten 2013. Efter det jobbade jag några år i kök men tog sedan tag i min dröm igen och tog min Gesäll hösten 2020.


Läs mer »
Jokum är trainee och på väg att bli Frisör på vår salong i Göteborg
Jokum - Trainee

Jag tog delprovet under sommaren 2020 och är nu glad att få göra trainee hos klipplust och fortsättas utvecklas inom yrket! Hoppas vi syns i klippstolen!Läs mer »
Stina är trainee och på väg att bli Frisör på vår salong i Göteborg
Stina - Trainee

Jag har alltid haft ett intresse för hår och i januari 2020 valde jag att följa min barndomsdröm om att bli frisör. Det känns fantastiskt att få jobba med ett intresse och det ska bli så kul att få utveckla som frisör på Klipplust. Hoppas vi ses!


Läs mer »