Våra bra frisörer

Liza Director Top Stylist, Frisör och Stylist i Göteborg
Liza - Senior Top Stylist

Jag har ett starkt fokus på min utveckling som Senior top stylist. Under min tid vid Team Linda Falck har jag, utöver den utveckling som mitt arbete gett mig, även deltagit vid ett stort antal kurser och inspirationstillfällen, bland annat i Paris och London.


Läs mer »
Cicci Director Top Stylist och frisör i Göteborg
Cicci - Senior Top Stylist

Jag jobbade på salong 1995-96 och började frisörutbildningen på Burgårdens gymnasium 1997, både dam och herr. Sedan hoppade jag direkt in i yrkeslivet efter studenten 2000 och i Juli 2005 började jag på Team Linda Falck.


Läs mer »
Linda Frisör och Senior Top Stylist i Göteborg
Linda - Senior Top Stylist

Jag driver och äger salongerna, mitt fokus är välutbildade medarbetare och att alltid ligga i framkant. Hållbarhet och personlig utveckling ligger mig varmt om hjärtat.


Läs mer »
Johanna Frisör och Stylist i Göteborg
Johanna - Top Stylist

Jag gick ur frisörskolan i juni 2015, gjorde sedan min trainee-utbildning på Team Linda Falck och tog min gesäll som frisör i september 2017. Älskar att utvecklas inom mitt yrke och går på kurser och utbildningar så ofta det går.


Läs mer »
Viktoria är Frisör och Top Stylist här på frisörsalongen i Göteborg
Viktoria - Top Stylist

Jag är en tjej född år 1997. Uppvuxen i Lerum men bosatt i Göteborg sedan några år tillbaka. Som person är jag glad, ambitiös, omtänksam och lätt att vara med. På fritiden gillar jag att träna,umgås med familj och vänner.


Läs mer »
Agni är Frisör och Top Stylist här på frisörsalongen Team Linda Falck i Göteborg
Agni - Top Stylist

Är uppvuxen i Mariestad och flyttade till Göteborg 2016 för att vidare utvecklas inom yrket och tog mästarbrevet 2018.
Läs mer »
Alice är Frisör och Stylist här på salongen i Göteborg
Alice - Stylist

Jag är en utåtriktad och glad tjej som älskar att ha mycket människor omkring mig och att få hålla på med det estetiska och vara kreativ.Läs mer »
Frida är stylist och Frisör på vår salong i Göteborg
Frida - Stylist

Jag gick hår- och makeup stylist på gymnasiet och tog studenten 2013. Efter det jobbade jag några år i kök men tog sedan tag i min dröm igen och tog min Gesäll hösten 2020.


Läs mer »
Sara är stylist och Frisör på vår frisörsalong i Göteborg
Sara - Stylist

Jag har ett stort driv inom frisöryrket och jag tog mitt gesällbrev 2019. Att forma och skapa är något som jag brinner för och älskar att göra.Läs mer »
Stina är trainee och på väg att bli Frisör på vår salong i Göteborg
Stina - Trainee

Jag har alltid haft ett intresse för hår och i januari 2020 valde jag att följa min barndomsdröm om att bli frisör. Det känns fantastiskt att få jobba med ett intresse och det ska bli så kul att få utveckla som frisör på Team Linda Falck. Hoppas vi ses!


Läs mer »
Evelina är trainee under utbildning till Frisör i Göteborg
Evelina - Trainee

Som liten ville jag alltid bli frisör och nu slår drömmen in. Har flera olika intressen som träning, hundar, hus och vara vid kusten. Det bästa som finns är att vara med familjen, vännerna och äta farmors extremt goda köttbullar.


Läs mer »
cornelia är trainee under utbildning till Frisör i Göteborg
Cornelia - Trainee

Jag är en positiv och glad tjej som älskar att träna. Har det inte med hästar att göra så är det gymmet eller en skogs promenad i skogen med hunden som gäller.


Läs mer »