Våra bra frisörer

Liza Director Top Stylist, Frisör och Stylist i Göteborg
Liza - Senior Top Stylist

Jag har ett starkt fokus på min utveckling som Senior top stylist. Under min tid vid Klipplust har jag, utöver den utveckling som mitt arbete gett mig, även deltagit vid ett stort antal kurser och inspirationstillfällen, bland annat i Paris och London.


Läs mer »
Cicci Director Top Stylist och frisör i Göteborg
Cicci - Senior Top Stylist

Jag jobbade på salong 1995-96 och började frisörutbildningen på Burgårdens gymnasium 1997, både dam och herr. Sedan hoppade jag direkt in i yrkeslivet efter studenten 2000 och i Juli 2005 började jag på Klipplust.


Läs mer »
Linda Frisör och Senior Top Stylist i Göteborg
Linda - Senior Top Stylist

Jag driver och äger salongerna, mitt fokus är välutbildade medarbetare och att alltid ligga i framkant. Hållbarhet och personlig utveckling ligger mig varmt om hjärtat.


Läs mer »
Johanna Frisör och Stylist i Göteborg
Johanna - Top Stylist

Jag gick ur frisörskolan i juni 2015, gjorde sedan min trainee-utbildning på Klipplust och tog min gesäll som frisör i september 2017. Älskar att utvecklas inom mitt yrke och går på kurser och utbildningar så ofta det går.


Läs mer »
Viktoria är Frisör och Stylist här på frisörsalongen i Göteborg
Viktoria - Stylist

Jag är en tjej född år 1997. Uppvuxen i Lerum men bosatt i Göteborg sedan några år tillbaka. Som person är jag glad, ambitiös,omtänksam och lätt att vara med. På fritiden gillar jag att träna,umgås med familj och vänner.


Läs mer »
Alice är Frisör och Stylist här på salongen i Göteborg
Alice - Stylist

Jag är en utåtriktad och glad tjej som älskar att ha mycket människor omkring mig och att få hålla på med det estetiska och vara kreativ.Läs mer »
Frida är stylist och Frisör på vår salong i Göteborg
Frida - Stylist

Jag gick hår- och makeup stylist på gymnasiet och tog studenten 2013. Efter det jobbade jag några år i kök men tog sedan tag i min dröm igen och tog min Gesäll hösten 2020.


Läs mer »
Malin är barberare och herrfrisör på vår salong i Göteborg vid södra hamngatan och superduktig på skägg och skäggtrimning
Malin - Barberare

Jag är en glad, positiv och väldigt kreativ människa med mycket humor som älskar att möta ,hjälpa och inspirera andra människor i min omgivning!Läs mer »
Jokum är trainee och på väg att bli Frisör på vår salong i Göteborg
Jokum - Trainee nivå 2

Jag ör en glad kille med en konstnärlig ådra i blodet! Tog examen från frisörutbildningen sommaren 2020 och tycker det är kul att få utvecklas inom yrket! Jag är nu en del utav teamet hos Team Linda Falck! Hoppas vi syns i klippstolen!


Läs mer »
Stina är trainee och på väg att bli Frisör på vår salong i Göteborg
Stina - Trainee nivå 1

Jag har alltid haft ett intresse för hår och i januari 2020 valde jag att följa min barndomsdröm om att bli frisör. Det känns fantastiskt att få jobba med ett intresse och det ska bli så kul att få utveckla som frisör på Klipplust. Hoppas vi ses!


Läs mer »