Barberare Malin på frisörsalongen på Södra Hamngatan utför allt inom skäggvård, till exempel skäggtrimning, slätrakning, skägglinjer och herrfrisyrer. Hos Malin 
      får du alltid varma handdukar till slätrakningen.

Malin

Barberare & herrfrisör

Malin

Jag är en glad, positiv och väldigt kreativ människa med mycket humor som älskar att möta ,hjälpa och inspirera andra människor i min omgivning! Jag kommer ursprungligen från de småländska skogarna, men hittade min stora kärlek i Göteborg och här har jag blivit kvar! Jag strävar alltid efter att utvecklas både som människa och yrkesmässigt, och kommer aldrig vilja sluta lära mig nya saker. Jag är utbildad barberare från Svenska Frisörskolan och brinner för mitt yrke!

Fritiden ägnas mycket åt styrketräning och yoga, och jag är gärna ute i skogen eller vid havet så fort tillfälle finns! Jag har en stor passion för att resa och uppleva andra kulturer och mat från världens alla hörn!

Jag är det senaste tillskottet som barberare och kommer att börja jobba på salongen på Södra Hamngatan i slutet av December 2020! Jag kommer närmast från en renodlad klassisk Barbershop, så det ska bli väldigt spännande och utvecklande att få starta denna resa på salongen med mina nya kollegor!

Jag har som roligast på jobbet när jag får träffa andra inspirerande människor och göra mina kunder nöjda och glada, att få ge det lilla extra både till kunder och kollegor. Har man dessutom en fantastisk dynamik mellan varandra på salongen, så smittar det av sig på alla! Det är fantastiskt att få jobba med det man brinner för!

Jag kan sjunga!

• Jag vill hoppa fallskärm minst en gång i livet
• Jobba som volontär utomlands med vilda djur
• Ge ut en bok